Tänään oli huba päivä koulussa. Aamulla meinasin matikan tunnilta myöhästyä kiitos Molla. Kemian kaksoistunneilla oltiin Mikkelin taidemuseossa. Siellä oli hyvin kauniita tauluja joissa suurimassa osassa oli sellainen Suomen perusmaisema (pari puuta, järvi ja punainen mökki). Kun päästiin vihdoin ja viimein takaisin koululle (bussissa minulla ja Herneellä oli kerrankin järkevä keskustelu, puhuttiin ponien ja hevosten risteytyksistä ja ratsastusmaksuista) saatiin ruokaa. Ruokana oli (yllätys yllätys) MAKSAlaatikoa (no toinen vaihtoehto oli  risotto ja oli myös hyvää makaroonisalaattia). Pakko skipata enkun tunti, koska sitä mitä niillä tunneilla tapahtuu ei voi kertoa herkimmille ihmisille.. Kaksoistunti liikkaa. Nuo kaksi sanaa kertoo jo kaiken. Eli meillä oli jotain pyramidien rakentelua.

Tästä seinästä pääsee läpi. Mitä on toisella puolen? Seillä ovat sokean Buddhan silmälasit. Siellä on nimetön maa jonka sinä synnytit tuskallasi. Siellä on Madonnan aurinko joka ei koskaan sammu, ja mustasta mullast putkahtaa tähtisakaria ja kuu-ukkoja. Siellä on ruohonleikkaja mies, siellä on prinsessa Ruususen satavuotinen univerkosto. Siellä kaikki on ylösalaisin ja nurinkurin ja siellä sina olet minä tai joku muu - ihan miten vaan.

Jänis jonka nimi on Jorma. Mitäköhän vielä? Hikipedian sanojen avustuksella ("Meri on kalojen kusiallas") lopetan tähän.